WPML not installed and activated.

Meneer Helderder beantwoordt gratis uw vragen over het bouwen van een nieuw huis op het architectenspreekuur

 

Heeft u een zelfbouwkavel gekocht of bent u van plan om een kavel te kopen en wilt u hierop een nieuw huis bouwen? Waarschijnlijk heeft u veel vragen over het zelf bouwen van een huis. Wat zijn de kosten? Wat komt er kijken bij het ontwerp van een huis? Of wilt u een presentatie zien van een 3D workshop met Meneer Helderder? Bij het architectenspreekuur van Meneer Helderder kunt u vragen stellen en advies krijgen. De adviezen op het architectenspreekuur zijn gratis en verplichten u tot niets.

Wat is het architectenspreekuur?

Het architectenspreekuur is een goede kans om aan een architect vragen te stellen over uw bouwplannen. Als u niet weet waar u moet beginnen met de bouw van uw nieuwe huis, niet weet aan welke regelgeving uw bouwplannen moeten voldoen of zich gewoon afvraagt hoe een architect samen met u een huis ontwerpt, dan kunt u hier op het architectenspreekuur antwoord op krijgen. Een architect met ervaring in de woningbouw beantwoordt uw vragen. Meneer Helderder is ook adviseur energieneutraal wonen: met vragen over het bouwen van een energiezuinig huis kunt u dus ook op het spreekuur terecht.

 

Het architectenspreekuur: gratis waardevolle adviezen voor de bouw van je nieuwe huis.

Meenemen naar architectenspreekuur
Inspirerende voorbeelden van huizen die u mooi vindt
Foto’s van de omgeving van uw nieuwe kavel
Kaveltekeningen van uw bouwkavel (met de maten)

 

Wat neemt u mee naar het architectenspreekuur?

Meneer Helderder wil uw vragen zo goed mogelijk beantwoorden. Hiervoor heeft Meneer Helderder informatie nodig over uw eerste ideeën voor uw droomhuis. Wat mag absoluut niet ontbreken? Misschien heeft u al een aantal mooie huizen gezien waar u inspiratie uit haalt? Neem deze voorbeelden vooral mee. Bij vragen over vergunningen en de mogelijkheden van uw bouwkavel neemt u een kavelpaspoort, kadastertekening en/of situatietekening met de maten van uw kavel mee. Voor vragen over het energiezuinig bouwen van uw nieuwe woning wil Meneer Helderder weten wat uw huidige jaarlijkse elektriciteitsverbruik en gasverbruik is.  Als u vragen heeft over de gegevens die u moet meenemen, dan kunt u contact opnemen met Meneer Helderder.

 

Waar is het architectenspreekuur?

Meneer Helderder geeft enkele uren per maand gratis vrijblijvende adviesgesprekken in Amsterdam. Meneer Helderder houdt spreekuren in Amsterdam West en in Amsterdam Centrum (nabij metrostation Weesperplein). Kijk bij de spreekuurlocaties voor informatie over actuele spreekuurdata. Komen de spreekuurdata u niet uit? Neem dan contact op met Meneer Helderder werkplaats voor architectuur, om een gratis en vrijblijvende afspraak te maken bij Meneer Helderder op kantoor of bij u thuis.

Amsterdam centrum, op loopafstand van metrostation Weesperplein
Sarphatistraat 41
1018 EW
Amsterdam
 
 
Data spreekuur Amsterdam:
komende tijd zijn er geen architectenspreekuren ingepland, neem via info@meneerhelderder.nl of 06-46221805 contact op met Meneer Helderder werkplaats voor architectuur om een afspraak in Amsterdam te maken. Dit kan op woensdagavond of donderdagavond tussen 18.30 uur en 21.30 uur
 
De data en tijden van het architectenspreekuur worden wekelijks geactualiseerd.