Meneer Helderder beantwoordt gratis uw vragen op het architectenspreekuur in Amsterdam

Zoekt u naar een plek om uw thuiswerkplek in te richten? Wilt u meer ruimte dankzij een dakopbouw? Of wilt u een kluswoning verbouwen tot uw droomhuis? Goed nieuws, meneer Helderder lost met creatieve oplossingen uw ruimtegebrek op zonder extra ruimte bij te hoeven bouwen. Op het architectenspreekuur in Amsterdam doet u nieuwe inzichten op voor een slimmer en mooier ingericht huis.

Wat is het architectenspreekuur?

Op het architectenspreekuur vertelt u Meneer Helderder waar(voor) u ruimte tekort komt in uw appartement en wat u mist aan uw huis. Met foto’s en een plattegrond van uw interieur geeft u Meneer Helderder een indruk van uw inrichting. Op basis hiervan bespreekt Meneer Helderder met u de mogelijkheden om uw huis of appartement slimmer in te richten of om uw huis te vergroten. Dit combineert hij meestal met eenvoudige oplossingen, zoals het anders plaatsen van uw meubilair en het opnieuw inrichten van kamers, maar ook door ruimtebesparende oplossingen toe te passen. Inbouwkasten, schuifdeuren of het verplaatsen van lichte scheidingswandjes zijn voorbeelden van oplossingen die ruimte kunnen besparen. Indien nodig combineert Meneer Helderder dit met een verbetering van de lichtinval of een restyling van het interieur waardoor uw huis ruimer oogt.

Tip: Zoekt u naar inspiratie voor ruimtebesparende oplossingen? Bekijk dan het blog over inbouwkasten of schuifdeuren. En neem ook een kijkje op het pinterest profiel van Meneer Helderder waar u inspiratie kunt opdoen voor uw interieur.

Meenemen naar architectenspreekuur
Bouwtekeningen (met de maten) van uw huis
Bij verbouwing: duidelijke foto’s van de ruimte waar het om gaat
Bij nieuwbouw: tekeningen van uw bouwkavel (met de maten)

Wat neemt u mee naar het architectenspreekuur

Meneer Helderder wil uw vragen zo goed mogelijk beantwoorden. Hiervoor moet Meneer Helderder een zo goed mogelijk beeld krijgen van uw appartement. Zorg er dan voor dat u in ieder geval de plattegrond(en) mee neemt van uw huis. Maak duidelijke foto’s van de kamers in uw appartement en neem deze mee, liefst geprint, maar op een geheugenkaartje mag ook. Voor vragen over het energiezuinig maken van uw woning wil Meneer Helderder weten wat uw jaarlijkse elektriciteitsverbruik en gasverbruik is.  Als u vragen heeft over de gegevens die u moet meenemen, dan kunt u contact opnemen met Meneer Helderder.

Waar is het architectenspreekuur?

Meneer Helderder geeft enkele uren per week gratis vrijblijvende adviesgesprekken in Haarlem en Amsterdam. In Amsterdam wordt het spreekuur op woensdagavond gehouden in Podium Mozaïek (Amsterdam West). Komt woensdagavond u nooit uit? Neem dan contact op met Meneer Helderder werkplaats voor architectuur, om een gratis en vrijblijvende afspraak te maken bij u thuis.

Podium Mozaïek (theatercafé) Amsterdam West
Bos en Lommerweg 191
1055 DT 
Amsterdam
Donderdag 30 augustus 2018
Donderdag 20 september 2018
 
 

 

Kantoor Aiscube (vlakbij Amstel Hotel Amsterdam)
Sarphatistraat 41
1018EW 
Amsterdam
Momenteel zijn er geen architectenspreekuren ingepland, neem via info@meneerhelderder.nl of 06-46221805 contact op met Meneer Helderder werkplaats voor architectuur om een afspraak in Amsterdam te maken. Spreekuur wordt doorgaans gehouden op woensdagavond of donderdagavond tussen 18.30 uur en 21.30 uur
 
 

 

De data en tijden van het architectenspreekuur worden wekelijks geactualiseerd.

Copyright [2014] | Meneer Helderder werkplaats voor architectuur