WPML not installed and activated.

Meneer Helderder beantwoordt gratis uw vragen op het architectenspreekuur in Haarlem

Wilt u een nieuw huis bouwen of uw huidige woning verbouwen en ontdekken wat er beter kan? Of wilt u weten hoe de energierekening van uw huis flink omlaag kan? Bij het architectenspreekuur van Meneer Helderder kunt u vragen stellen en advies krijgen. De adviezen op het architectenspreekuur zijn gratis en verplichten u tot niets.

Wat is het architectenspreekuur?

Het architectenspreekuur is een goede kans om aan een architect vragen te stellen over uw bouwplannen. Als u niet weet waar u moet beginnen met de bouw van uw nieuwe huis, niet weet aan welke regelgeving uw bouwplannen moeten voldoen of zich gewoon afvraagt of een muur uitgebroken kan worden om de keuken te vergroten dan kunt u hier op het architectenspreekuur antwoord op krijgen. Een architect met ervaring in de woningbouw beantwoordt uw vragen. Meneer Helderder is ook adviseur energieneutraal wonen: met vragen over het energiezuinig maken van uw huis kunt u dus ook op het spreekuur terecht.

Voorbeelden van vragen

Het architectenspreekuur: gratis waardevolle adviezen over nieuwbouw, verbouw en energie besparen.

Meenemen naar architectenspreekuur
Bouwtekeningen (met de maten) van uw huis
Bij verbouwing: duidelijke foto’s van de ruimte waar het om gaat
Bij nieuwbouw: tekeningen van uw bouwkavel (met de maten)

Wat neemt u mee naar het architectenspreekuur?

Meneer Helderder wil uw vragen zo goed mogelijk beantwoorden. Hiervoor heeft Meneer Helderder informatie nodig over uw huidige woning of over de bouwplannen voor uw nieuwe huis. Heeft u vragen over verbouwen? Zorg er dan voor dat u in ieder geval plattegronden mee neemt van uw huis. Maak duidelijke foto’s van de plaats waar u wilt verbouwen, zowel van de binnenkant als van de buitenkant en neem deze mee. Bij vragen over vergunningen en de mogelijkheden van uw bouwkavel neemt u een kavelpaspoort, kadastertekening en/of situatietekening met de maten van uw kavel mee. Voor vragen over het energiezuinig maken van uw woning wil Meneer Helderder weten wat uw jaarlijkse elektriciteitsverbruik en gasverbruik is.  Als u vragen heeft over de gegevens die u moet meenemen, dan kunt u contact opnemen met Meneer Helderder.

Waar is het architectenspreekuur?

Meneer Helderder geeft enkele uren per week gratis vrijblijvende adviesgesprekken in Haarlem en Amsterdam. In Haarlem wordt het spreekuur op donderdagavond en zaterdagmiddag gehouden in voormalig Huishoudschool de Greiner (Voorhelmstraat 25). Komen de spreekuurdata u niet uit? Neem dan contact op met Meneer Helderder werkplaats voor architectuur, om een gratis en vrijblijvende afspraak te maken bij u thuis.

Voormalige Huishoudschool de Greiner Haarlem
Voorhelmstraat 25
2012 ZM 
Haarlem
 
 
Data spreekuur Haarlem:
Donderdag 7 mei ’15
Zaterdag 9 mei ’15
Donderdag 21 mei ’15
Zaterdag 23 mei ’15
Donderdag 28 mei ’15
De data en tijden van het architectenspreekuur worden wekelijks geactualiseerd.