WPML not installed and activated.

Meneer Helderder maakt uw droomhuis

Wilt u een droomhuis maken op een kavel dat u op het oog heeft? Of wilt u uw huidige woning flink veranderen en heeft u geen idee waar u moet beginnen? Met hulp van Meneer Helderder werkplaats voor architectuur krijgt u precies uw droomhuis.

Meneer Helderder werkplaats voor architectuur is een architectenbureau dat weet wat er komt kijken bij het bouwen of verbouwen van uw huis. Meneer Helderder heeft alle kennis van wonen en architectuur in huis en stroopt graag de mouwen op om uw ideale woning vorm te geven. Voor de start van het ontwerp van uw huis wordt er alles aan gedaan om helder te krijgen wat u nou ècht wilt. Pas als duidelijk is hoe uw droomhuis eruit moet komen te zien en wat u belangrijk vindt in uw woning, worden er creatieve oplossingen bedacht. Uw dromen worden tot in details uitgetekend in 3D en zodra u akkoord bent met het ontwerp werkt Meneer Helderder aan het realiseren van de plannen binnen het door u gestelde budget. Vanaf de eerste kennismaking tot en met de oplevering van uw huis neemt één architect uw project onder zijn hoede: hij is uw aanspreekpunt en beantwoordt uw vragen in duidelijke taal. Zo is altijd direct duidelijk hoe uw plannen ervoor staan en wat er nog moet gebeuren.

 

Meneer Helderder bedenkt ideeën voor uw huis die u zelf niet voor mogelijk had gehouden en ontzorgt u, omdat er bij de (ver)bouw van uw huis veel komt kijken.

Alles in 3D

Plattegronden en doorsneden maken voor de meeste mensen niet goed duidelijk hoe het huis eruit zal zien. Daarom maakt Meneer Helderder vooral gebruik van een 3D model waarin realistisch wordt weergegeven hoe uw huis er van binnen en van buiten uit zal zien. Als er zaken, na op -en aanmerkingen van uw kant, aangepast moeten worden, dan krijgt u dit ook in een 3D model te zien. U houdt zo grip op de keuzes die u maakt en u heeft continu overzicht over de plannen voor uw huis. Dit schept duidelijkheid voor u, voor Meneer Helderder en voor de aannemer, zodat we gezamenlijk nog beter in staat zijn om uw woondromen werkelijkheid te maken.

Goede ideeën

Samenwerken met Meneer Helderder betekent dat er wordt geluisterd naar uw wensen. Als duidelijk is wat uw smaak is, en wat uw dromen en wensen zijn, dan wordt een vertaalslag gemaakt naar een aantal goede ideeën voor uw huis. Of u nou een nieuw huis wilt bouwen, of een oud huis wilt renoveren of uitbreiden, bij elke opdracht zult u in positieve zin verrast worden met originele ideeën en oplossingen. Een vaak gehoorde opmerking bij de presentatie van de plannen is: “Dat had ik zelf nooit kunnen bedenken!” Met een flinke dosis creativiteit, technisch inzicht en vakkennis ontwerpt Meneer Helderder wat u zelf niet voor mogelijk had gehouden.

Bouwen zonder zorgen

Hoe kom ik tijdig aan een vergunning? Welke aannemer moet ik inschakelen? Zijn de gekozen materialen over tien jaar nog steeds in goede staat? Betaal ik niet teveel voor de bouw? Dit is maar een greep uit de vele vragen die, bij het maken van plannen voor uw huis, in u op kunnen komen. Een huis bouwen kan een stressvolle bezigheid zijn. Als u uw huis samen met Meneer Helderder maakt zullen de zorgen een stuk minder zijn. U wordt in heldere taal op de hoogte gehouden over de ontwikkelingen van uw bouwproject en u krijgt deskundig advies over de mogelijkheden die u heeft. U blijft voor 100% betrokken bij de plannen voor uw huis, maar de vervelende, moeilijke en stressvolle dingen neemt Meneer Helderder u zoveel mogelijk uit handen.

Bent u nieuwsgierig geworden en wilt u weten hoe uw dromen omgezet kunnen worden in goede bouwplannen? In het stappenplan kunt u zien hoe Meneer Helderder u helpt bij het maken van een droomhuis.

Stappenplan van droom naar droomhuis