WPML not installed and activated.

Meneer Helderder?

Meneer Helderder werkplaats voor architectuur is de expert in wonen en helpt en inspireert bij uw woonwensen. De werkplaats is in 2013 gestart door Cliff Lesmeister. Cliff deed de studie Architectuur aan de TU Delft en studeerde af in de richting woningbouw. Na zijn studie heeft hij voor verschillende architectenbureaus gewerkt en momenteel werkt hij nog altijd intensief samen met Aiscube studio in Amsterdam. Vanuit zijn interesse in wonen en kennis van architectuur en de bouw richtte hij Meneer Helderder werkplaats voor architectuur op. Met de ‘D.I.K. in orde-aanpak’ ontdekt Meneer Helderder samen met u wat uw woonwensen zijn, hoe uw droomhuis eruit ziet en hoe dit binnen uw budget te realiseren is. Met de Directe benadering, het Inlevingsvermogen en de Kennis van zaken van Meneer Helderder heeft u bij het maken van uw droomhuis begeleiding van iemand die het hele traject voor u inzichtelijk houdt. Met als resultaat: precies het huis dat bij u past. U kunt Meneer Helderder werkplaats voor architectuur vragen om advies, ontwerp en hulp bij nieuwbouw, renovatie, uitbreiding en interieuradvies. Wilt u weten hoe Meneer Helderder u kan helpen bij het realiseren van uw droomhuis? Neem dan contact op of maak een vrijblijvende afspraak voor een kennismaking.

Wat vinden anderen van Meneer Helderder?

 • "Meneer Helderder heeft goed geluisterd naar onze plannen m.b.t. een aanbouw. Tijdens de verbouwing hebben we regelmatig contact gezocht met Meneer Helderder en heeft hij ons steeds voorzien van technische inzichten en suggesties over kleurgebruik etc. Onze samenwerking kunnen we omschrijven als zeer prettig en een aanrader. Een jonge geest met gedurfde ideeen."
  ~ Edward & Marja, Dalfsen
 • “Het lijnenspel wat in onze woning is gekomen is prachtig! Het resultaat verbluffend, het leek alsof wij een nieuw huis hadden gekregen.”
  ~ Geke & Jan, Heino
 • “Bij elke centimeter was Meneer Helderder betrokken. Daardoor zijn de ruimtes, de keuken en de stalen kozijnen mooi in balans. Ik ben blij verrast dat het, zoals Cliff het heeft getekend, ook zo is geworden.”
  ~ Robert, Amsterdam
 • “Cliff luistert heel goed naar je wensen en denkt mee. Hij maakt meerdere ontwerpen en geeft daarbij een duidelijke uitleg en advies. Hij laat zien dat er mogelijkheden zijn waar je zelf niet opkomt.”
  ~ Gerrit & Barbara, Hoorn
There is nothing to show here!
Slider with alias slider-1 not found.