WPML not installed and activated.

Stappenplan van droom naar droomhuis

Meneer Helderder bouwt niet voor zichzelf, maar voor u. Daarom is het belangrijk dat duidelijk wordt wat u mooi vindt en dat u tijdens het hele proces goed op de hoogte bent van de plannen. Stap voor stap wordt uw woondroom concreter, en bij elke stap bent u betrokken. Dit houdt in dat budgettaire, technische en ontwerpmogelijkheden altijd aan u worden voorgelegd en toegelicht. Uiteindelijk bent ú degene die de keuze maakt. Pas als u 100% achter de plannen staat gaat het project de volgende fase in.

 

Stappenplan

Dankzij de unieke werkwijze volgens een overzichtelijk stappenplan kan Meneer Helderder nog beter een ontwerp maken dat ècht bij u past!

Om een persoonlijk huis te maken voor u, waarin u zich ècht thuisvoelt, is er een speciale werkwijze bedacht. Deze werkwijze is weergegeven in een overzichtelijk stappenplan waarin u telkens duidelijkheid krijgt over het verloop van uw bouwplannen. Zo is verzekerd dat u van de eerste schetsontwerpen tot de oplevering nauw betrokken blijft bij de bouw of verbouw van uw huis. Elke stap in het proces voert uit Meneer Helderder voor een vaste prijs, zodat u van tevoren weet waar u aan toe bent. Op deze manier heeft u overzicht over de kosten en behoudt u invloed op het eindresultaat: uw droomhuis.

Bouw uw droomhuis op een eigen kavel:

STAPPENPLAN NIEUWBOUW

Verbouw uw huis tot droomhuis:

STAPPENPLAN VERBOUWEN

Bouw een aanbouw:

STAPPENPLAN AANBOUW