WPML not installed and activated.

Meneer Helderder ontwerpt voor nieuwbouw, renovatie en meer

Het inschakelen van een architect is verstandig als u een nieuw huis wilt gaan bouwen. Maar ook als u ambitieuze renovatieplannen heeft voor uw huis is het verstandig om de plannen te bespreken met een architect. Meneer Helderder kan u hierbij helpen en adviseren. Niet alleen bij het ontwerpen, maar ook bij vragen over de bouwregelgeving, bestemmingsplannen, bouwkosten en bouwkundige problemen. Een beknopte opsomming van de mogelijkheden vindt u hieronder.

De huizen die Meneer Helderder bedenkt zitten logisch in elkaar en worden gemaakt op basis van de wensen en smaak van de opdrachtgever.

 • 1 Nieuwbouwhuis 
 • Grijpt u uw kans om vanaf een eigen kavel helemaal bij nul te beginnen? Meneer Helderder weet wat er komt kijken bij het (laten) bouwen van een eigen huis en zet zijn creatieve geest en bouwkundige kennis graag in om u hierbij te ondersteunen. U krijgt een huis waarin u zich echt thuis voelt.

 • 2 Woninguitbreiding 
 • Heeft u te weinig leefruimte of wilt u het huidige woonoppervlak beter gaan benutten? Meneer Helderder heeft goede ideeën om in uw oude huis nieuwe mogelijkheden te benutten die u zelf niet had kunnen bedenken. Een paar kleine ingrepen kunnen uw huis al omtoveren tot een droomhuis. U zult verbaasd zijn van de mogelijkheden die u worden gepresenteerd.

 • 3 Woningrenovatie
 • Woont u in een monumentaal oud huis en wilt u deze renoveren? Wilt u een oud huis energiezuiniger maken om zo meer comfort te krijgen en te besparen op uw energierekening? Of woont u in een huis waarvan u aan de binnen of buitenkant veel dingen wil veranderen aan het uiterlijk? Ook voor renovatie heeft Meneer Helderder goede ideeën, gecombineerd met deskundige kennis over de technische mogelijkheden en wat kan binnen de bouwregelgeving.

 • 4 CPO (Collectief Particulier Opdrachtgeverschap)
 • Wilt u gezamenlijk met anderen een twee-onder-één-kap woning bouwen? Een rij woningen bouwen? Of een prachtig oud gebouw (zoals een school, kerk of klooster) gaan bewonen met een zelfbouwgroep? Dan is CPO (collectief particulier opdrachtgeverschap) dè manier om dit te realiseren. U bouwt letterlijk samen met uw toekomstige buren een buurt op, wat leuk is maar moeilijk te realiseren is zonder professionele ondersteuning. Meneer Helderder juicht dit initiatief toe en kan u van droomfase tot oplevering helpen om de gezamenlijke droom concreet te maken. Dankzij de unieke benadering in de droomfase kan hij aftasten wat de gemeenschappelijke wensen van de groep zijn en zo een goed plan maken waar iedereen gelukkig mee is.

 • 5 CW (Collectieve Woningrenovatie)
 • Vindt u dat het blok rijwoningen of het appartementencomplex waarin u woont hoognodig opgeknapt moet worden? En vinden uw buren dit ook? Dan kan Meneer Helderder helpen bij het uitwerken en realiseren van uw plannen. Uw woonblok krijgt hierdoor weer een eigentijds aanzien en kan indien gewenst ook beter geïsoleerd worden zodat de energierekening van de bewoners flink omlaag gaat. Wist u dat de waarde van uw woning door collectieve woningrenovatie een flinke boost krijgt?

 • 6 Interieuradvies op maat
 • Wilt u uw appartement heel anders indelen of de beschikbare ruimte efficiënter benutten? Vindt u de indeling van uw keuken met eethoek wat aan de krappe kant?  Of wilt u meer ruimte creëren voor de badkamer, de slaapkamers anders indelen in combinatie met een kleuradvies voor de vloeren, raambekleding en wanden? Dit is maar een greep uit de vragen die u kunt stellen aan Meneer Helderder voor het verbeteren van uw interieur. Leg uw woonwensen hier eens op tafel, want vaak is er met kleine aanpassingen veel meer mogelijk met uw huis!

Bent u op zoek naar inspiratie? Kijk eens rond bij de projecten op deze website, op het Pinterest profiel van Meneer Helderder of neem een kijkje op de blog.