WPML not installed and activated.

3D workshop

 

Meneer Helderder gebruikt alle nieuwe mogelijkheden van 3D en computervisualisaties om samen met u een droomontwerp te maken voor uw huis. Tijdens een 3D workshop bij u thuis of op het kantoor van Meneer Helderder presenteert hij het ontwerp aan u in 3D. Zo ziet u hoe het interieur en de buitenkant van uw huis eruit komen te zien. Is iets in het ontwerp nog niet goed? Met een paar klikken op de muis past Meneer Helderder het ontwerp meteen aan, totdat het ontwerp helemaal naar wens is. Zo ziet u direct resultaat op uw feedback.

Na een 3D workshop stuurt Meneer Helderder u de resultaten van de 3D workshop toe in de vorm van een A4 boekje in pdf. Hierin staan tekeningen en impressies van uw huis gepresenteerd. Met behulp van QR-codes (en weblinks) bewondert u het 3D-ontwerp thuis vanuit uw luie stoel. Onderstaande voorbeelden zijn een 3D weergave van projecten die Meneer Helderder heeft ontworpen. Zo krijgt u een beeld van de mogelijkheden van 3D. De 3D impressies die Meneer Helderder voor u maakt kunt u bekijken vanaf een computerscherm of vanaf het scherm van een iPad. Wilt u het 3D model ervaren alsof u middenin het ontworpen huis staat? Gebruik dan een Google cardboard of een andere 3D bril. Met behulp van Google cardboard kunt u iedere smartphone snel en goedkoop omtoveren tot Virtual Reality bril. Klanten van Meneer Helderder ontvangen een gratis Cardboard bril om het ontwerp van hun droomhuis in Virtual Reality te bewonderen.

3D ontwerp van een uitbouw – buitenkant

Bekijk de impressie hier met uw telefoon in 360° en Virtual Reality 

 

3D ontwerp van een uitbouw – interieur

Bekijk de impressie hier met uw telefoon in 360° en Virtual Reality 

 

Bovenstaande 3D impressies geven een ontwerp weer van een verbouwingsproject met uitbouw en nieuwe inrichting bij een bestaand huis. De linker impressie is genomen van binnen, de rechter impressie is genomen van buiten. Zo krijgt u gevoel voor de grootte van de nieuwe woonkamer en de indelingsmogelijkheden die er zijn. Indien gewenst laat Meneer Helderder meerdere indelingsmogelijkheden aan u zien in 3D.

 

3D ontwerp van een interieur van een huis

Bekijk de impressie hier met uw telefoon in 360° en Virtual Reality 

 

Bovenstaande 3D impressie laat zien hoe het interieur van een huis eruit komt te zien. Door op de link te klikken is ook deze impressie met een Virtual Reality bril te bekijken. Bent u nieuwsgierig geworden naar wat een 3D workshop voor u kan betekenen voor het ontwerp van uw droomhuis? Lees dan hier hoe Meneer Helderder 100% in 3D werkt of maak een afspraak met Meneer Helderder om uw plannen te bespreken of om een demonstratie te krijgen van een 3D workshop.