WPML not installed and activated.

Meneer Helderder werkt 100% in 3d

Meneer Helderder werkt alle projecten volledig uit in een 3D computermodel. Deze computermodellen laten u fotorealistisch zien hoe de buitenkant van uw nieuwe huis eruit ziet. Maar ook hoe de binnenkant van eruit komt te zien. Zo ziet u hoe u de nieuwe badkamer kunt inrichten, hoe de nieuwe keuken eruit komt te zien en hoe de lichtinval en het uitzicht in de woonkamer en slaapkamers zijn. Dankzij 3d tekeningen krijgt u een compleet beeld van het nieuwe huis en krijgt u dankzij Virtual Reality en 360 graden views een goed gevoel van de grootte en mogelijkheden van de ruimte omdat het lijkt of u er echt in staat.

Om ècht alles uit 3D te halen organiseert Meneer Helderder 3D workshops bij u thuis of op het kantoor van Meneer Helderder. Tijdens een 3D workshop krijgt u eerst een rondleiding door uw nieuw ontworpen huis. Tijdens deze rondleiding door het nieuwe huis bespreken we alle details van het ontwerp. Is iets in het ontwerp nog niet goed? Met een paar klikken op de muis past Meneer Helderder het ontwerp meteen aan, totdat het ontwerp helemaal naar wens is. Zo ziet u direct resultaat op uw feedback. Dankzij deze aanpak is het ontwerp voor uw huis sneller klaar, beter afgestemd op uw persoonlijke wensen en begint u beter voorbereid aan de bouw omdat het gewenste eindresultaat u dankzij Virtual Reality helderder voor ogen staat.

 


Bekijk de impressie hier met uw telefoon in 360° en Virtual Reality

3D workshops zijn niet alleen nuttig, maar ook leuk omdat u samen met Meneer Helderder uw huis in 3D vormgeeft en virtueel door uw nieuwe huis kunt wandelen.

3D workshop: een virtuele rondleiding door uw nieuwe huis

Meneer Helderder werkt bij elke 3D workshop naar toe naar een steeds verder uitgewerkt ontwerp. Bij de eerste 3D workshop is het huis nog ruw vormgegeven met eenvoudige gevelafwerking en een globaal ingedeeld interieur zonder materiaalafwerkingen op de vloer of op de wand. Meneer Helderder laat meerdere indelingsopties zien en meerdere vormgevingsvarianten van de buitenkant. Bij elke 3D workshop werkt Meneer Helderder het huis samen met u gedetailleerder uit in 3D. Dit kan zo ver gaan als u zelf wilt: Meneer Helderder kan muurafwerkingen laten zien, maar ook bijvoorbeeld de vensterbanken, brievenbus, kranen, inbouwspots en de deurklinken intekenen in 3D.

Ruimte voor uw inbreng en direct zichtbaar resultaat in fotorealistisch 3D

Meneer Helderder ontwerpt persoonlijke huizen. Daarom geeft hij u alle vrijheid om ideeën voor het ontwerp aan te dragen tijdens de 3D workshops. Tijdens de 3D workshop ziet u uw zelf gekozen droomvloer in het 3D model van uw nieuwe huis of tovert Meneer Helderder een badkamertegel waar u verliefd op bent op het scherm. Dankzij deze aanpak ziet u direct of uw keuzes mooi matchen met het ontwerp. Dit zorgt ervoor dat u bij wijzigingen in het ontwerp niet dagenlang hoeft te wachten op nieuwe 3D tekeningen. Daardoor kunt u snel keuzes maken waar u achter 100% staat. Zo is het ontwerp voor uw droomhuis sneller klaar, waardoor u eventueel zelfs geld uitspaart op uw dubbele woonlasten.

Sneller, leuker en beter ontwerpen samen met uw architect

Met de 3D workshop zorgt Meneer Helderder ervoor dat ù samen met een architect aan het roer staat van het ontwerp van uw droomhuis. Dankzij deze actieve werkwijze heeft u veel keuzevrijheid: u kunt elke gewenste wijziging aan het ontwerp van uw droomhuis voorstellen aan uw architect die ervoor zorgt dat het resultaat direct zichtbaar is in het virtuele 3D model op het scherm. Deze manier van samenwerken met een architect is leuker en sneller dan de “oude” manier van werken. Dankzij een helderder inzicht in het ontwerp krijgt u ook een beter ontwerp die past bij wie u bent. Beelden zeggen meer dan woorden. Bekijk hier voorbeelden van 3D presentaties die het resultaat zijn van een 3D workshop.

Bent u nieuwsgierig geworden naar de 3D workshops van Meneer Helderder? En wilt u zelf een huis (ver)bouwen en middels een presentatie zien of deze werkwijze bij u past? Maak dan een afspraak met Meneer Helderder voor een demonstratie.

Afspraak maken op het architectenspreekuur