WPML not installed and activated.

Laat je inspireren op basis van eerdere uitbouwontwerpen van Meneer Helderder

By Meneer Helderder on 21/10/2018 in inspiratie, Uitbreiding, Uncategorized, Verbouwing
0
0

Meneer Helderder werkplaats voor architectuur bestaat inmiddels al bijna 10 jaar en heeft in die jaren verschillende uitbouwen ontworpen. Opvallend is dat veel klanten heel goed kunnen vertellen hoe een huis van binnen eruit moet komen te zien. Uitleggen hoe de buitenkant moet worden is vaak moeilijker. Dit wil Meneer Helderder gemakkelijker maken: daarom heeft hij meer dan tien verschillende uitbouwen ontworpen en gevisualiseerd. Als u een uitbouw wilt kunt u hier een keuze uit maken. Uiteraard krijgt u hulp en advies hierbij van een architect die samen met u bekijkt welke uitbouw het best bij uw huis past. Daarnaast past Meneer Helderder materialisering en ontwerp waar nodig aan op uw huis.

De meer dan tien verschillende uitbouwen die Meneer Helderder aan u presenteert zijn voor u een leidraad om te ontdekken wat er mogelijk is en wat u mooi vindt. Daarbij heeft Meneer Helderder naast de gebruikelijke materialen zoals baksteen en hout, ook uitbouwen van Equitone, Nobelwood, Alinel of minimalistisch glas ontworpen. Meneer Helderder is bezig met een overzichtelijke catalogus waarin de materiaal en kleurkeuzes die u kunt maken overzichtelijk zijn vastgelegd. Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen voor een minimal design schuifpui, een houten schuifpui of gewoon houten openslaande deuren. De keuze voor het kozijn is beeldbepalend voor zowel het interieur als de buitenkant van de uitbouw. Meneer Helderder ontwerpt daarom het kozijn altijd op maat, passend bij uw huis en laat u daarom in 3D zien of het kozijn past bij uw interieur en bij de uitbouw.

3D ontwerp

Meneer Helderder heeft een gamma van catalogus uitbouwen, toch betekent dit niet dat een uitbouw uitkiest en Meneer Helderder dan direct klaar is. Meneer Helderder vind het belangrijk dat een investering in een uitbouw zich echt uitbetaalt in een mooier en beter huis. Daarom ontwerpt Meneer Helderder het kozijn altijd op maat, adviseert Meneer Helderder over de materialen en kleuren die het best passen bij uw huis en laat hij u de mogelijkheden zien van lichtstraten en dakramen. Indien gewenst deelt Meneer Helderder het hele interieur van de begane grond van uw woning opnieuw in, inclusief nieuwe keuken als u uw huidige keuken gedateerd vindt. Dit alles presenteert Meneer Helderder aan u middels een 3d-tekening van de uitbouw, waarbij een architect samen met u de catalogusuitbouw en het interieur finetuned. Zo krijgt u geen dertien in een dozijn uitbouw, maar een uitbouw die uw huis zowel van de binnenkant als de buitenkant beter maakt.

Lees hier meer over de uitbouwen van Meneer Helderder of maak een afspraak bij u thuis of op het kantoor van Meneer Helderder om de mogelijkheden te bespreken.

0 Comments

Add comment

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.