WPML not installed and activated.

Hoe moet mijn huis eruit komen te zien?

By Meneer Helderder on 07/05/2014 in Droomhuis
0
0

Vind inspiratie voor uw huis.

Als u bezig bent met plannen maken voor uw huis komt u er al snel achter dat er heel veel mogelijk is. Dat is leuk, maar ook moeilijk kiezen. Als u weet wat u wilt en wat u mooi vindt wordt het een stuk makkelijker om keuzes te maken. Meneer Helderder heeft goede tips bij uw zoektocht naar inspiratie voor uw verbouwing of nieuwbouw huis.

Wat vindt u belangrijk?

Begin eerst met de vraag wat u belangrijk vindt. Vind u de keuken niet zo belangrijk, maar een fijne werkplek voor uw thuiskantoor wel? Wilt u een extra slaapkamer voor uw kind? Maak een beknopt lijstje wat er aan uw droomhuis niet mag ontbreken. Zo weet u waar u inspiratie voor zoekt. Als u bijvoorbeeld al weet dat u een gevel van hout wilt dan weet u dat u niet hoeft te kijken naar huizen van baksteen. Dit maakt het zoeken naar inspiratie makkelijker.

Zoek naar voorbeelden

Als u weet waar u inspiratie voor zoekt kan het zoeken gaan beginnen. Begin relaxt vanuit de luie stoel: kijk op websites zoals VT Wonen, woonstijl en homeadore. Hier vindt u huizen en woninginterieurs in allerlei verschillende stijlen en vormen. Ook in tijdschriften en woonbladen kunt u ontdekken wat u mooi vindt. Ga het eerder gemaakte lijstje af en zorg ervoor dat u voor alle onderdelen op uw lijstje inspirerende voorbeelden vindt.

Pinterest

Pinterest is een geweldige uitvinding. Via Pinterest komt een bijna onbegrensd aantal afbeeldingen van huizen binnen uw bereik. Kijk eerst eens op de Pinterest board van Meneer Helderder: hier staan meer dan 1000 foto’s waarmee u inspiratie op kunt doen. Op de Pinterestboard van Meneer Helderder zijn de pins, zo heten de foto’s op Pinterest, allemaal overzichtelijk gesorteerd op thema. Als u zelf ook afbeeldingen van uw favoriete huizen wilt verzamelen dan kunt u zelf ook een account nemen: de meest inspirerende huizen kunt u dan altijd makkelijk terugkijken op uw eigen Pinterestboard. Ook kunt u de droomhuizen van VT Wonen en andere websites toevoegen aan uw Pinterest profiel. Op deze manier blijft uw zoektocht naar inspiratie overzichtelijk.

Bekijk huizen in uw omgeving

Huizen in het echt bekijken is zoveel leuker dan rondstruinen op internet. Zijn er huizen in uw woonplaats die u mooi vindt? Maak er een foto van met de camera van uw mobiele telefoon. Als u in de buurt van één van de grote zelfbouwlokaties in Nederland woont kunt u hier eens rondkijken om inspiratie op te doen. Het Homeruskwartier (Almere), Ijburg (Amsterdam), Nieuw Leyden (Leiden) of Waalsprong (Nijmegen) zijn bekende zelfbouwlokaties waar u heel veel huizen in verschillende bouwstijlen kunt bekijken: zo krijgt u veel ideeën voor uw eigen huis. De gemaakte foto’s kunt u uploaden naar uw Pinterest account. Zo kunt u de foto’s altijd later makkelijk terugkijken.

Heeft u nu voldoende inspiratie voor uw droomhuis? Kijk dan alle voorbeelden terug en schrijf met steekwoorden erbij waarom u iets mooi vindt. Nu heeft u een beter beeld van uw droomhuis en bent u goed in staat om uw architect en aannemer uit te leggen hoe uw huis eruit moet komen te zien. Als u wilt weten hoe Meneer Helderder u kan helpen bij het realiseren van uw droomhuis? Neem contact op of maak een vrijblijvende afspraak voor meer informatie.

About the Author

Meneer HelderderView all posts by Meneer Helderder

0 Comments

Add comment

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.