WPML not installed and activated.

Keukenideeën

By Meneer Helderder on 12/01/2013 in Keuken, verbouwing 'light'
0
0

Keukenideeën.

Waar moeten we beginnen? We kunnen de ideale keuken niet vinden, we weten niet zo goed wat we met deze ruimte aan moeten en we willen weleens wat anders. Kortom, de opdrachtgevers zoeken verfrissende ideeën en hiervoor zijn ze bij Meneer Helderder aan het juiste adres. Uiteindelijk konden de opdrachtgevers kiezen uit vier ontwerpen. Ze kozen de meest bijzondere oplossing.

We willen de keuken vernieuwen maar we weten niet zo goed wat we met de keuken aanmoeten. We kunnen ons moeilijk een voorstelling en we verwachten dat jij ons hierbij kunt helpen, was de opdracht die de opdrachtgevers me gaven. Op lokatie was duidelijke dat de huidige keuken flink groot was en dat de L-vorm in deze ruimte voor de hand liggend is. De opdrachtgevers stelden me dan ook voor om deze L-vorm te handhaven en alleen de blokindeling van de kasten te veranderen. Maar er werd ook nadrukkelijk gevraagd naar een ‘andere’ oplossing dan de huidige.

 

Een aantal ideeën werden al geopperd door de opdrachtgevers: een andere plek voor het apparatenblok en de mogelijkheid om de ruimte rechts van het raam te benutten. Met deze ideeën en wensen als uitgangspunt is Meneer Helderder aan de slag gegaan en zijn er al snel 2 ontwerpvarianten gemaakt.

Juist omdat de opdrachtgevers zo nadrukkelijk vroegen om een oplossing die heel anders is dan de huidige zijn hier nog twee ontwerpvarianten aan toegevoegd. De keuken wordt in deze ontwerpen minder log en zwaar, en is dus een flinke verbetering ten opzichte van de huidige keuken. De keus viel uiteindelijk op het ontwerp met een los gezet aanrechtblok (ontwerp D). Het losse blok is heel origineel en anders dan de andere ontwerpen vinden de opdrachtgevers. Deze keuken is het geworden, uitgevoerd in truffelgrijze kasten en een lichtkleurig corian aanrechtblad.

Om ervoor te zorgen dat de nieuwe keuken en vloer goed matchen met het bestaande interieur is er in overleg een nieuw kleurenplan voor het huis gemaakt, Het resultaat van de inspanningen is te zien op de projectpagina.

 

0 Comments

Add comment

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.